Beste Trailrunner,

Zondag sta je aan de start van de Duinentrail in Schoorl! Wij hebben er als team weer enorm veel zin in. We hopen dat jullie er ook naar uitkijken. In deze mail meer informatie over de start-finish plaats, je startnummer, de route, starttijden, verzorging onderweg en aan de finish, testschoenen van ON Running, een last minute aanbieding om te overnachten en het doorgeven van eventuele wijzigingen qua afstand of naam.

Aangezien het weerbeeld er nu goed uitziet kan het in de Schoorlse Duinen druk zijn met andere gebruikers van de paden (MTB-ers / paarden / wandelaars). De lopers van de lange Trail steken op een aantal plekken de MTB route over. Houd rekening met elkaar en in het bijzonder met de snelheden van de fietsers en reacties van paarden.


We wensen je goede laatste voorbereidingen. Tot in Schoorl!

Trail groet,

Team MudSweatTrails 

>> Klik door om je startnummer te zoeken

 

OPHALEN STARTNUMMER

Van 26 t/m 29 okt in Alkmaar

Tussen woensdag 26 oktober en zaterdag 29 oktober 14.00 uur kan je je startnummer ophalen bij de All4running Flagship Store aan de Langestraat 83 te Alkmaar. En ontvang je bij het afhalen ook een kortingsbon t.w.v. van 10 euro.


Zaterdagmiddag 29 okt in Schoorl

Voor alle afstanden geldt dat je je startnummer ook op zaterdag van 16.00 tot 17.30 uur aan het uitgifteloket op de P bij Hargen aan Zee kunt ophalen. 


Zondagochtend 30 okt in Schoorl

Zondagochtend is je startnummer af te halen vanaf 08.30 uur bij het uitgifteloket op de P bij Hargen aan Zee.

LOCATIE EN PARKEREN

Navigeer naar P Hargen aan Zee


Er is voldoende parkeercapaciteit direct bij de start-finish beschikbaar. Een dagkaart kun je bij de verschillende automaten op het terrein halen en kost 6 euro per auto.


Fietsers kunnen hun fiets plaatsen tegen één van de daarvoor aanwezige dranghekken. En hun tas (op eigen risico) achterlaten in de aanwezige zeecontainer.

>> Google maps link start-finish locatie
>> Naar startnummerlijst

STARTTIJDEN

Let op de wintertijd! 


Start to Trail 10 km: 11.00 uur


Mini-Trail 17km

Startnr. 301 t/m 550: 10.15 uur
Startnr. 551 t/m 800: 10.30 uur
Startnr. 801 t/m 928: 10.45 uur


Trail 35 km: 9.30 uur


We vragen 17km lopers die mee willen doen voor het podium in het eerste startvak te starten.

MARKERING VAN DE TRAIL

Zet de route als backup op je horloge


De Trails zijn gemarkeerd met rode bordjes 'MudSweatTrails' en oranje MudSweatTrails lint aan bomen of paaltjes. Op de zandstukken zijn bamboestokken en vlaggetjes geplaatst. Let goed op dat je dit blijft volgen, ook als je vermoeid bent. En volg niet 'blind' je voorganger...

We adviseren ook de route op je GPS-horloge te zetten. Het GPX-bestand is te downloaden via de button. 

>> Download 35km route
>> Download 17km route
>> Download 10km route

WIJZIGINGSVERZOEKEN

Alle wijzigingsverzoeken tot 1 oktober zijn kosteloos doorgevoerd


Last minute afstand wijzigen?
Het is alleen mogelijk om te wijzigen naar de kortere afstand tegen 3 euro wijzigingskosten (contant te voldoen) bij de issuedesk op zaterdag en zondag. 


Last minute naam wijzigen? 

Dit kan op zaterdag en zondag bij de issuedesk nog worden doorgevoerd bij de issuedesk tegen 3 euro wijzigingskosten (contant te voldoen).

TESTSCHOENEN ON RUNNING


Dit is dé kans om kennis te maken met de Trailrunning schoenen van ON Running! De volgende modellen van ON Running kunnen voor – na – tijdens de Trail worden getest:
• Cloudventure
• Cloudultra
• Cloudventure peak

>> Website ON Running

VERZORGING ONDERWEG


Op de 10 km afstand is er geen verzorgingspost onderweg. Op de mini-trail (17 km) is er één verzorgingspost onderweg (na 12,5 km afstand). Op de TRAIL (35 km afstand) zijn er twee verzorgingsposten opgesteld (op 12,5 km en 24 km). Op de posten zijn water, sportdrank, zoet- en zoutwaren aanwezig.


Let op: op de verzorgingsposten zijn geen plastic bekers aanwezig. Neem je eigen beker of flesje mee! Nog enkele Sea 2 Summit vouwbekers online beschikbaar. 

TIJDSREGISTRATIE EN PRIJZEN


De Timing van deze race is in handen van We-Link. Alle tijden worden direct na de race gepubliceerd op onze webpagina. Draag je startnummer zichtbaar aan de voorkant om je resultaat te laten registreren.

Op alle afstanden worden mooie ON Running prijzen uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3. De prijsuitreiking wordt gedaan als de eerste tien lopers M/V van de afstand binnen zijn.


Mochten er na afloop vragen zijn over je tijd, kun je deze richten aan info@we-link.nl

>> Pagina voor uitslagen

PADEN EN OMGEVING SCHOON

Only leave footprints 


We zijn blij dat Staatsbosbeheer ons weer over de paden laat gaan. Met je deelname draag je ook bij aan het onderhoud en beheer van de Schoorlse Duinen. Volgend jaar willen we graag weer een mooie trail door de duinen kunnen organiseren. Neem alles aan afval weer zelf mee uit het bos.

Vriendelijk doch dringend verzoek is geen flyers onder de ruitenwissers van de geparkeerde auto's te stoppen. Dit levert standaard afval en klachten op en de kosten zullen op de verspreider van de flyers worden verhaald. 

VERZORGING AAN DE FINISH


Maak aan de finish kennis met Thrive, het eerste sports recovery bier ter wereld. Ontwikkeld samen met de KU Leuven en gebrouwen in Vlaanderen. He?! Ja, je hoort het goed. Een verfrissend biertje dat nog eens écht goed is voor je herstel na het trailrunnen doordat er maar liefst 10 gram proteïnen werd toegevoegd. En als sportbier is Thrive vanzelfsprekend alcoholvrij. Zo kan je aan de finish vieren met een biertje en kunnen de benen gelijk optimaal herstellen. Leuk weetje: ultrarunner Karel Sabbe dronk Thrive tijdens zijn Via Alpina FKT. Cheers!


De liefhebber van alcoholhoudend bier ontvangt een MudSweatTrails herfstbok aan de finish.

>> Website THRIVE beer
>> Boek je verblijf

OVERNACHTEN AAN DE DUINEN

Last minute aanbod bij Eureka!


Deelnemers aan de Duinentrail kunnen gebruik maken van een speciaal overnachtingsaanbod bij Eureka. Ontvang €100 korting op je boeking van een bungalow in Groet door gebruik te maken van de kortingscode mudsweattrails


De sfeervolle huisjes liggen tussen polder, strand en aan de voet van de breedste en hoogste duinen. De ultieme plek om in onze rustige gelegen huisjes te genieten van de prachtige natuur!

Online weergeven  |  Afmelden