Beste Trailer,

Komend weekend sta je aan de start van de SALOMON Koning van Spanje Trail in Gulpen! We hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij. Met een team van enthousiaste organisatiemensen en vrijwilligers (die ook twee jaar hebben zitten trappelen..) zien we jullie graag aan de start in Gulpen. 


In deze mail ontvang je meer informatie over het programma om je zo goed mogelijk voor te bereiden.


Tot in het Limburgse Heuvelland! 

Team MudSweatTrails

Starttijden

De afstanden kennen aparte startmomenten en verschillende tijdsgrenzen om te finishen.

Vrijdag 13 mei:

 • 14 km Night Trail: start 21.00 uur

Zaterdag 14 mei:

 • 80 km / 2.200d+: 7.00 uur (tijdslimiet 14 uur)
 • 43 km / 1.250d+: 9.30 uur (tijdslimiet 6 uur)
 • 22 km / 500d+: 10.15 uur (tijdslimiet 3 uur) 
 • 11 km / 300d+: 9.45 uur (tijdslimiet 1,5 uur)

Zondag 15 mei:

 • 30 km / 800d+: 9.30 uur (tijdslimiet 4 uur)
 • 18 km / 450d+: 10.00 uur (tijdslimiet 2,5 uur)
 • 10 km / 250d+: 10.15 uur (tijdslimiet 1,5 uur)

 

Ophalen en bevestigen van startnummer


Ophalen startnummer
Je startnummer kun je ophalen op de volgende tijdstippen:

 • 13 mei: vanaf 19.30u tot 21.00u 
 • 14 mei: tussen 9.00u en 10.15u 
 • 15 mei: tussen 9.00u en 10.15u 

Op onze website kun je jouw startnummer terugvinden. Onthoud het nummer voor het makkelijk afhalen van je startnummer.


Bij het afhalen van je startnummer ontvang je ook de MudSweatTrails – IL Magistrale koffiemok! Deelnemers aan de Ultra ontvangen eveneens een tracker (zie info verderop).

Shirt
Trailers die bij hun inschrijving ook een shirt hebben besteld: deze kunnen jullie zaterdag of zondag ophalen met je startnummer. Aan de achterkant van je startnummer vind je de door jouw bestelde maat.


Bevestigen van je startnummer

Aan de achterkant van je startnummer zit een chip. Draag het startnummer zichtbaar aan de voorkant voor correcte registratie. Belangrijk: draag je startnummer niet onder je kleding of achterop je rugzak.

    >> Zoek hier je startnummer

 

Het adres van de start / finishlocatie van alle afstanden dit weekend is: P Oudegats - Landsraderweg 13 - 6271 NT Gulpen.

Parkeren, adres start-finish en afgeven tassen


Mocht je zaterdag of zondag met de auto reizen: volg die dagen rondom de locatie de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders bij het zoeken naar een parkeerplaats. Het kan zijn dat je na het parkeren 15 minuten moet lopen naar de startlocatie. Houd daar dus rekening mee bij het plannen van je reistijd.

Let op: auto's die in de berm parkeren, kunnen zorgen voor gevaarlijke verkeerssituaties en verkeershinder. Plaats de auto alleen op een aangegeven parkeerplaats.


Afgeven tas

Je kunt vóór de Trail je tas afgeven bij de tenten die achterop het start-finish terrein staan opgesteld. Het is helaas niet mogelijk om na afloop te douchen.

    >> Door naar de routes

Routes en live tracking voor ULTRA


Routes
Klik via de button hiernaast door naar de overzichtspagina van de routes. Je kunt vanuit daar ook de route als .gpx bestand downloaden voor op je horloge.


Live tracking 80km

Geo Tracks verzorgt de LIVE tracking voor de 80km op zaterdag tijdens de Koning van Spanje Trail. Alle deelnemers zijn om veiligheidsredenen verplicht om de tracker te gebruiken. De tijdwaarneming vindt niet plaats via tracking, daarvoor heb je op de achterzijde van je startnummer een chip.


Zet de tracker 10 minuten voor de start zelf aan. De speaker zal dit ook nog meerdere malen voor de start omroepen. Zie de foto hieronder hoe je de tracker aanzet. De tracker mag je in je trailvest stoppen. Bij voorkeur bovenop je overige spullen of in een apart vakje aan de buitenzijde van je trailvest. Vast tapen op schouderband is niet nodig. Bij verlies wordt €50 kosten in rekening gebracht. Wees dus zuinig op je tracker en doe hem in bijv. in een apart zakje of vakje. Voor vragen over de tracking; info@we-link.nl

    >> Live tracking pagina ULTRA

Markering van de Trail


 • Bij de Night Trail op vrijdag is het parcours uitgezet met reflecterende linten en pijlen. Zorg voor een hoofdlamp met voldoende lichtopbrengst om het parcours goed te kunnen volgen.

 • De Trail op zaterdag 45km en 80km loop je geheel op eigen GPS apparaat en op eigen risico en verantwoordelijkheid steek je wegen over. De 10 en 18km is gemarkeerd met rode bordjes en oranje lint van MudSweatTrails.

 • De Trail op zondag is gemarkeerd met rode bordjes en oranje lint van MudSweatTrails. Waar drukkere wegen worden overgestoken zijn verkeersregelaars ingezet. Blijf zelf opletten op de route (je voor-loper hoeft het niet altijd juist gezien te hebben).


Houd rekening met wandelaars en MTB-ers op de paden.

Verzorging onderweg en aan de finish


De verzorgingsposten kun je terugvinden in de links naar de routes. Op de verzorgingsposten is water, sportdrank, banaan, ontbijtkoek, zoutjes en winegums aanwezig.

Let op: alle verzorgingsposten zijn bekervrij! Neem dus zelf een beker – bidon – drinkzak of softflask mee. Mocht je deze zijn vergeten: we hebben er nog een (beperkt) aantal beschikbaar op de horecastand.

Aan de finish wordt elke finisher verwelkomd met een Limburgse Vlaai van dé bakker Hagedoren en een alcoholvrije dorstlesser van THRIVE. Deelnemers aan de Night Trail ontvangen een voucher voor een proefglas Gulpener in het Brouwlokaal. 

 

MST food&drink basecamp
Aandacht voor de innerlijke mens!


Kom voor of na je race ontspannen bij ons food&drink basecamp. Begin je wedstrijddag met goede koffie en voedzame cake en verwen jezelf na afloop met een koude drank, luxe tosti of verfrissend ijsje. Plof neer op de zitzak, kruip onder de parasol, neem met je vrienden plaats aan de biertafel en geniet (en praat) na over je tocht terwijl je anderen  ziet finishen.

Alvast een voorproefje: we schenken witbier, pils, Batu Kambucha (het avontuurlijke én verfrissende zomerdrankje van het moment) en natuurlijk frisdrank, chocomelk en water. Vul je reserves aan met een broodje (vega)burger, healthy sandwich en/of luxe tosti. Uiteraard zorgen we voor ijs tijdens deze mooie zomerdagen.


Come along, relax and enjoy: good vibes only!

*graag contant geld meenemen.

    >> Bekijk alvast de menukaart

Speciale korting Salomon


Speciaal voor de deelnemers van de Koning van Spanje Trail 2022 geeft Salomon vrijdag 13 mei t/m zondag 15 mei 20% korting* in de Salomon webshop.

 

Gebruik de kortingscode in de webshop: KVS22


* S/LAB, Advanced & Intersections producten en reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten van deze korting.

    >> Naar de webshop van SALOMON Running

 

Actiefoto´s en sfeerfoto´s


Tijdens het evenement zullen actiefoto's van de deelnemers worden gemaakt door Sportograf. Deze zijn binnen twee dagen na het event online. Draag je startnummer zichtbaar op de borst, zodat je de foto's makkelijk online terug kunt vinden.

Daarnaast verschijnt er zaterdag en zondag een selectie van sfeerbeelden op onze Facebook pagina van onze fotograaf Frank Annotee. 


Deel je foto´s op social media, maak dan even een mention naar @mudsweattrails en gebruik de hashtag #lifeisbetteronthetrails

    >> Facebook pagina MudSweatTrails

 

Trailrunning platform sinds 2010

Online weergeven  |  Afmelden

Verzonden met Cloudmailer